Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zákaz pre deti známeho speváka: Toto nesmú!

Peter Andre Zobraziť galériu (6)
Peter Andre (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Anglický spevák austrálskeho pôvodu Peter Andre zakázal deťom používanie mobilných telefónov. Štyridsaťštyriročný interpret to uviedol v rozhovore pre OK! magazín.

"Viem, že niektorí ľudia so mnou nebudú súhlasiť, no chcem, aby Princess a Junior ostali čo najdlhšie mladými a neskazenými. Keď raz dostanú telefóny, budú ich mať už navždy a od momentu, keď sa dostanú k sociálnym sieťam, už nie je cesta späť, takže sa to snažím naťahovať tak dlho, ako to dokážem," uviedol.

Jedenásťročný syn Junior a deväťročná dcéra Princess pochádzajú zo spevákovho manželstva s Katie Price, ktorá im vlani dovolila vytvoriť si profily na službe Instagram. "Prečo by to nemali urobiť? Je to budúcnosť. Všetci ich kamaráti sú tam. Nie som hlúpa, nikdy by som im nedovolila, aby si profily na Instagrame spravovali úplne sami," vyjadrila sa modelka.

Peter Andre, celým menom Peter James Andrea, vydal debutový, eponymný album v roku 1993. Nasledovali štúdiovky Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009), Accelerate (2010), Angels & Demons (2012), Big Night (2014), Come Fly With Me (2015) a White Christmas (2015). Okrem toho má na konte aj album A Whole New World (2006), ktorý nahral so spomínanou exmanželkou Katie Price, a tiež kompilácie The Very Best Of Peter Andre: The Hits Collection (2002), The Platinum Collection (2005) a Unconditional: Love Songs (2010). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Mysterious Girl, Flava alebo I Feel You. So súčasnou manželkou Emily MacDonagh má dcéru Ameliu a syna Theodora.

Viac o téme: Peter Andre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu