Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajší spevák ukázal nové tetovanie: Chlapi sa kochajú riťkou!

Adam Levine Zobraziť galériu (8)
Adam Levine

LOS ANGELES - Rád sa pochváli! Spevák Adam Levine (38) má na svojom tele viacero tetovaní. V týchto dňoch k nim pribudla nezvyčajná ozdoba v podobe nápisu - TRUE LOVE - na prstoch rúk. Aby svetu ukázal, kto je jeho ozajstnou láskou, prizval si pred objektív manželku Behati Prinsloo (28) a spoločne sa postarali o pomerne zaujímavú fotku.

Adama Levine sme neoznačili za najkrajšieho speváka len tak. V roku 2013 bol totiž zvolený za najsexi muža roka. Nemenej sexepílu má aj jeho manželka, modelka Behati Prinsloo, s ktorou tvoria sympatický a obľúbený pár. 

Hoci viacerí chlapi majú problém s tým, keď ich partnerka ukazuje svetu, to čo by malo byť určené len ich očiam, líder kapely Maroon 5 k nim nepatrí. Na sociálnych sieťach už neraz zverejnil dráždivú fotku svojej polovičky. 

A urobil tak aj v týchto dňoch. Na fotografii je Behati v "tangáčoch" a Adam jej drží zadoček svojími potetovanými rukami. Mimochodom, prvýkrát navštívil tatéra ako 21-ročný a v priebehu rokov sa dal ozdobiť už x-krát.   

Adam a Behati majú spolu rozkošnú dcérku a spevák sa netají tým, že si úlohu otca užíva. „Je to veľká zábava. Všetko je pre mňa síce nové, ale ja si to užívam. Je to tá najskvelejšia vec na svete,” prezradil v šou Jimmyho Fallona umelec. 

Adam Levine sa pochválil novým tetovaním. Chlapi skôr obdivujú zadoček jeho polovičky.
Zobraziť galériu (8)
Adam Levine sa pochválil novým tetovaním. Chlapi skôr obdivujú zadoček jeho polovičky.  (Zdroj: Instagram)

Behati Prinsloo je atraktívna žena. Čo poviete?!
Zobraziť galériu (8)
Behati Prinsloo je atraktívna žena. Čo poviete?!  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu