Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kedysi sexi cica, dnes ako teta: Spoznali by ste krásku z Baywatchu?!

Erika Eleniak Zobraziť galériu (7)
Erika Eleniak (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Úsmev sa nezmenil! Erika Eleniak (47) patrila svojho času medzi tie najväčšie sexice. Pomohlo jej k tomu účinkovanie v obľúbenom seriáli Pobrežná hliadka, kde v červených plavkách ohúrila hádam každého chlapa. Dnes má blondínka na krku 50-tku a hoci mnohé jej kolegyne stále preferujú imidž sexbomby, ona je radšej za milú, sympatickú tetušku.

Sexbomby Pamela Anderson, či Carmen Electra sa pravidelne ukazujú v spoločnosti a aj po rokoch ohurujú svojím šarmom. Počas uplynulého víkendu však médiá zaujala ďalšia z radov sexi záchranárok - Erika Eleniak, ktorá je so seriálom Baywatch tiež neodmysliteľne spätá. 

V porovnaní so spomínanými kráskami však Erika s pribúdajúcim vekom príliš nebojuje. Outfit, ktorý si obliekla na podujatie Baywatch Slow Motion Marathon, pozostával z legín a voľnej tuniky. Kým jej kolegyne stavili na obopnuté šaty, výstrih, či odhalené stehienka, pri pohľade na Eriku by asi len málokto tipoval, že kedysi patrila medzi tie najväčšie sexsymboly.

Svoj podiel má na tom zrejme aj účes, ktorý blondínke síce pristane, avšak nedá sa povedať, že by jej pridal na sexepíle. Myslíte si, že by to Erike s dlhšími vlasmi svedčalo viac? 

Erika Eleniak ako sexi záchranárka.
Zobraziť galériu (7)
Erika Eleniak ako sexi záchranárka.  (Zdroj: nbc)

Erika Eleniak (vpravo) dnes preferuje krátky účes. Na akcii sa zabávala s kolegyňami Kelly Packard, Donnou D'Errico a Nancy Valen.
Zobraziť galériu (7)
Erika Eleniak (vpravo) dnes preferuje krátky účes. Na akcii sa zabávala s kolegyňami Kelly Packard, Donnou D'Errico a Nancy Valen.  (Zdroj: SITA)

Donna D'Errico ako sexi plavčíčka.
Zobraziť galériu (7)
Donna D'Errico ako sexi plavčíčka.  (Zdroj: nbc)

Viac o téme: BaywatchErika Eleniak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu