Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce FOTO hviezdy z Pobrežnej hliadky: Na sexbombu zabudnite!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: NBC)

LOS ANGELES - Legendárny seriál Pobrežná hliadka si v 90-tych rokoch zamilovali milióny fanúšikov. Jednu z najpamätnejších postáv stvárnila herečka Carmen Electra (51), ktorá však na posledných záberoch nevyzerala vôbec dobre. Niektorí priaznivci si o ňu dokonca začali robiť starosti.

Carmen Electra si získala fanúšikov hlavne vďaka svojmu pôsobeniu v seriáli Pobrežná hliadka. Po boku Pamely Anderson či Davida Hasselhoffa stvárnila postavu Lani McKenzie, ktorú si zamilovali diváci po celom svete.

Aj keď v posledných rokoch je o nej počuť menej, napriek tomu sa pravidelne objavovala v spoločnosti. Vždy vyzerala skvele a hoci má už po 50-tke, nestráca nič zo svojho sexepílu a krásy.

Carmen Electra počas akcie People's Choice Awards
Zobraziť galériu (7)
Carmen Electra počas akcie People's Choice Awards  (Zdroj: SITA)

Posledné zábery Carmen preto mnohých šokovali. Počas toho, ako v Los Angeles sedela na schodoch, ju totiž nafotili fotografi. Zábery sa okamžite začali šíriť rýchlosťou svetla a mnohí ju vôbec nespoznali. Našli sa však aj takí, ktorí sa o ňu začali báť.

K celej veci sa nakoniec vyjadril aj jej hovorca. „Nič vážne sa nedeje. Carmen vyšla von 2 minúty po tom, ako sa zobudila. Chcela byť trošku na slnku, kde ale zistila že je veľmi horúco a svietilo jej do očí slnko. Preto následne išla do vnútra," povedal pre denník Mirror.

Carmen Electra
Zobraziť galériu (7)
Carmen Electra  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Carmen Electra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu