Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Wau, taká sexi ešte nebola! Bucľatá komička ohuruje v plavkách

Amy Schumer ozdobila májové vydanie magazínu InStyle. Zobraziť galériu (8)
Amy Schumer ozdobila májové vydanie magazínu InStyle. (Zdroj: instgram/ InStyle)

LOS ANGELES - Tak dobre ešte hádam nevyzerala! Americká herečka a komička Amy Schumer (35) nikdy nepatrila medzi hollywoodske krásky. Aj napriek tomu však jej najnovšie fotky sršia sexepílom. Plavovláska na nich pózuje v bielych plavkách a hrdo vystavuje na obdiv svoje oblé krivky.

Amy Schumer patrí medzi obľúbené celebrity s celkom slušnou fanúšikovskou základňou. Zrejme aj kvôli nim občas zahodí zábrany a predvedie sa tak, ako by to možno málokto čakal. Na konte už má pózovanie v Evinom rúchu, kde bez ostychu ukázala faldíky na bruchu. V minulosti ozdobila aj magazín Vanity Fair, či Vogue. 

Vtipná plavovláska najnovšie pózovala pre časopis InStyle. Oblečená v bielych plavkách vystavila na obdiv svoje oblé vnady aj šťavnaté stehná. Fotkami z magazínu sa pochválila aj na sociálnych sieťach, kde ju fanúšikovia zahrnuli komplimentami. Nuž, my sa nečudujeme...

Amy poskytla magazínu aj rozhovor. V ňom okrem iného prezradila, že hoci je v Hollywoode bežné navštevovať kliniky krásy, ona sa na plastiku nechystá. „Som si celkom istá, že žiadnu operáciu nepodstúpim. V podstate si ani neviem predstaviť, že by som dostala nejaké výplne do tváre. Ja by som potrebovala niečo odobrať, aby boli moje líca prázdnejšie,” poznamenala pre InStyle komička. 

Amy Schumer pózovala pred objektívom v bielych plavkách. Voda zakryla všetky jej nedostatky.
Zobraziť galériu (8)
Amy Schumer pózovala pred objektívom v bielych plavkách. Voda zakryla všetky jej nedostatky.  (Zdroj: instgram/ InStyle)

Amy Schumer síce nepatrí medzi najväčšie krásavice, no rozhodne vie, ako zaujať.
Zobraziť galériu (8)
Amy Schumer síce nepatrí medzi najväčšie krásavice, no rozhodne vie, ako zaujať.  (Zdroj: instgram/ InStyle)

Viac o téme: Amy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu