Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na móle ukázala prsia: Milá Bella, to si chcela?!

Bella Hadid Zobraziť galériu (11)
Bella Hadid (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Podprsenku nepotrebuje! Modelka Bella Hadid (20) nepatrí medzi hanblivky. Potvrdzuje to pri každej možnej príležitosti. Dokázala to aj v rámci nedávnej módnej šou, ktorú otvárala. Sexi brunetka sa prešla po prehliadkovom móle ako prvá a niet pochýb, že zaujala. Priesvitný materiál totiž kompletne odhalil jej prsia.

V Paríži sa počas uplynuého týždňa konalo viacero módnych šou, kde bola predstavovaná tvorba Haute Couture. Značný rozruch vyvolala prehliadka Alexandra Vauthiera, kde bola rozhodne tou najväčšou hviezdou modelka Bella Hadid. 

Brunetka sa prešla po móle v kreácii, ktorá zaujala najmä prítomných pánov. Bella mala oblečený rolákový top, ktorý jej vrchnú časť tela celú zakrýval. Aj napriek tomu však bola provokatívna. Modelka pod ním totiž nemala podprsenku a transparentný materiál odhalil jej prsia. 

Tie Bella neukázala prvýkrát. Okrem toho, že nemá problém pózovať v Evinom rúchu, obľubuje provokatívne outfity. A to nielen na móle, či pred objektívmi, ale aj v súkromí. Ktovie, či absencia podprsenky bol návrhárov nápad alebo iniciatíva prišla od samotnej Belly...     

FOTO Belly Hadid z prehliadkového móla nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu