Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozsudok pre amerického herca: Zabil kamaráta... Posedí si 6 rokov za mrežami!

Ricardo Medina Jr.
Ricardo Medina Jr. (Zdroj: Instagram/elbro_24)

LOS ANGELES - Americký herec Ricardo Medina Jr., ktorý je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002), pôjde na šesť rokov za mreže. Tridsaťosemročný rodák z Kalifornie nedávno priznal vinu v prípade usmrtenia jeho spolubývajúceho Josha Suttera. Na štvrtkovom pojednávaní vypovedali aj príbuzní 36-ročného muža. "Dajte ho medzi obyčajných väzňov, nech vidí a cíti strach, aký musel mať Joshua," vyhlásil na súde otec zosnulého Donald Sutter a dodal, že herca už nikto nebude vnímať ako celebritu.

Medina zabil Josha Suttera 31. januára 2015. Herec sa so Sutterom dostal do konfliktu kvôli svojej vtedajšej priateľke a počas hádky ho viac ráz bodol mečom. Útočník zavolal pomoc, no muža po prevoze do nemocnice vyhlásili za mŕtveho. Medinu po incidente zatkli a neskôr aj prepustili. Vlani v januári ho obžalovali z vraždy. Herec koncom septembra vyhlásil, že je nevinný.

V marci sa však priznal k vražde v sebaobrane s použitím meča. Právny zástupca Stanley L. Friedman povedal, že jeho klient sa priznal k činu, aby si zaistil miernejší trest. Ricardo Medina Jr. účinkoval okrem spomínaného seriálu Strážcovia vesmíru napríklad aj v snímke Confessions of a Pit Fighter (2005) a prepožičal hlas do televízneho projektu Power Rangers Samurai (2011 - 2012). 

Viac o téme: Ricardo Medina Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu