Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oscarový herec ukázal luxusné TELO: Zrodil sa nový sexsymbol?!

Mahershala Ali Zobraziť galériu (5)
Mahershala Ali (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ukázal, čo skrýva pod oblekom! Mahershala Ali (43) sa túto nedeľu zaradil k držiteľom Oscara. Stal sa vôbec prvým moslimom, ktorý získal Cenu Akadémie. Jeho fanúšikovska základňa sa však rozrastie nielen vďaka výkonu, ktorý podal v najlepšom filme roka - Moonlight, ale tiež pre to, že v rámci kampane značky Calvin Klein predviedol svoje priam luxusne vypracované telo.

Spoločnosť Calvin Klein má reklamné kampane, ktoré vždy zaujmú. Sú provokatívne, dráždivé a už viackrát sa v nich odhalili známe celebrity. Z pánov možno spomenúť napríklad Davida Beckhama, či Justina Biebera.

Najnovšie sa k nim pridal Mahershala Ali, ktorý sa po poslednom udeľovaní Oscarov stal populárnejším. Hoci účinkoval vo viacerých filmoch a seriáloch, až tieto mesiace sú, čo sa týka jeho kariéry, prelomové. 

Nečudo, že ho spoločnosť Calvin Klein oslovila, aby im prepožičal svoju tvár. Sympatický herec sa totiž pred objektívom vyzliekol a popýšil sa dokonale vyrysovaným telom, ktoré určite nemá len tak zadarmo. Fanúšičky však u Mahershala Aliho nemajú šancu. Je šťastne ženatý a pred pár dňami sa stal otcom.  

Mahershala Ali na svojej postave poctivo pracuje. Výsledok je ohromujúci.
Zobraziť galériu (5)
Mahershala Ali na svojej postave poctivo pracuje. Výsledok je ohromujúci.  (Zdroj: instagram/Calvin Klein )

Viac o téme: Mahershala Ali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu