Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák nominovaný na Oscara prežíva najkrajšie chvíle: Narodila sa mu dcérka!

Mahershala Ali Zobraziť galériu (5)
Mahershala Ali (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

BRATISLAVA - Americký herec Mahershala Ali a jeho manželka Amatus Sami-Karim sa stali rodičmi. Štyridsaťtriročný rodák z Oaklandu v piatok prostredníctvom služby Instagram ohlásil, že jeho manželka v stredu porodila dievčatko, ktorému dali meno Bari Najma Ali.

Herec taktiež zverejnil fotografiu, na ktorej Amatus drží novorodénu dcéru. Ali a Sami-Karim sa zosobášili v roku 2003 a o tom, že čakajú potomka, informovali v decembri. Mahershala Ali, vlastným menom Mahershalalhashbaz Gilmore, odštartoval hereckú kariéru v seriáli Drzá Jordan (2001 - 2007), v ktorom účinkoval v prvých dvoch sezónach.

Mahershala Ali
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Mahershala Ali)

Prvú významnejšiu filmovú rolu získal v dráme Podivný prípad Benjamina Buttona (2008), pričom neskôr si zahral v snímkach ako Predátori (2010), The Place Beyond the Pines (2012), Hry o život: Drozdajka 1 (2014), Hry o život: Drozdajka 2 (2015), Skryté čísla (2016) a Moonlight (2016), pričom za výkon v poslednom menovanom môže získať v nedeľu Oscara. Je tiež známy zo seriálov Dom z kariet (2013) a Luke Cage (2016).

Viac o téme: OscarMahershala Ali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu