Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nová "krv a mlieko" má grády! Na červenom koberci len v spodnej bielizni

Ashley Graham (vpravo) má konkurenciu. Je ňou Hunter McGrady. Zobraziť galériu (11)
Ashley Graham (vpravo) má konkurenciu. Je ňou Hunter McGrady. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Plus size modelku Ashley Graham (28) netreba čitateľom topiek veľmi predstavovať. Oblá kráska sa stala hviezdou šoubiznisu aj napriek tomu, že jej postava nie je vôbec ideálna. Aktuálne jej však dýcha na krk 23-ročná Hunter McGrady, ktorá nemá také priezvisko nadarmo. Pre plavkový magazín Sports Illustrated totiž pózovala celkom nahá. A veru, príliš sa nezahaľuje, ani keď ide do spoločnosti. Veď, presvedčte sa sami!

S magazínom Sports Illustrated už dlhé roky spolupracujú tie najsexi krásky. V poslednom čase sa jeho tvorcovia usilujú poukázať na to, že krása nemá limity - či už vekové, alebo hmotnostné. Dôkazom majú byť napríklad plavkové fotky 63- ročnej Christie Brinkley a poriadne oblej Hunter McGrady.

Šťavnatá blondínka je nielen obdarená, ale aj poriadne odvážna. Pred objektívom sa totiž predviedla v plavkách, ktoré jej vlastne namaľovali na nahé telo. „Veľmi ďakujem za túto príležitosť. Nikdy som sa necítila viac sexi,” vyjadrila sa Hunter. Zároveň netají, že sa jej tak splnili všetky sny. „Robím to však nielen pre seba, ale pre všetky ženy na svete, ktoré sa niekedy cítili nepohodlne vo svojom tele a potrebujú vedieť, že aj oni sú sexi,” dodala. 

McGrady si svoje miesto medzi sexi kráskami užíva. Samozrejmosťou sú pre ňu aj provokatívne outfity. Na tohtotýždňovú párty magazínu Sports Illustrated prišla oblečená v priesvitnom overale, ktorý odhaľoval podprsenku, nohavičky a jej kypré telo. Čo na túto odvážnu kreáciu poviete?! 

Hunter McGrady si na párty magazínu Sports Illustrated obliekla úplne priesvitný overal. To už mohla prísť rovno oblečená len v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (11)
Hunter McGrady si na párty magazínu Sports Illustrated obliekla úplne priesvitný overal. To už mohla prísť rovno oblečená len v spodnej bielizni.  (Zdroj: Instagram)

Hunter McGrady je doposiaľ najoblejšou modelkou, ktorá pózovala pre Sports Illustrated.
Zobraziť galériu (11)
Hunter McGrady je doposiaľ najoblejšou modelkou, ktorá pózovala pre Sports Illustrated.  (Zdroj: instagram/ Sports Illustrated)

Hunter McGrady pózovala pred objektívom celkom nahá. Plavky, ktoré má na sebe, sú výsledkom bodypaintingu.
Zobraziť galériu (11)
Hunter McGrady pózovala pred objektívom celkom nahá. Plavky, ktoré má na sebe, sú výsledkom bodypaintingu.  (Zdroj: instagram/ Sports Illustrated)

Viac o téme: Hunter McGrady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu