Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Legendárni Guns N' Roses rozzúrili fanúšikov: Veľké ospravedlnenie!

Guns N' Roses Zobraziť galériu (5)
Guns N' Roses (Zdroj: SITA/AP/Tony Dejak)

LOS ANGELES - Koncert americkej rockovej kapely Guns N' Roses v austrálskom Melbourne odštartovalo pískanie a bučanie fanúšikov po tom, ako uvádzač formácie do mikrofónu zakričal názov "rivalského" mesta Sydney. Skupina sa neskôr ospravedlnila za chybu gitarového technika McBoba, ktorý je uvádzačom kapely počas jej aktuálneho turné Not in This Lifetime....

"Melbourne! McBob urobil po 30 rokoch neúmyselne chybu. Veľmi sa ospravedlňujeme. Ďakujeme, že ste dnes večer prišli," uviedli muzikanti na sociálnej sieti Facebook. Kapela odohrala 10. a 11. februára koncerty v Sydney, kde rovnako ako v utorok v Melbourne vystúpil ako hosť gitarista Angus Young z AC/DC. 

Zmýliť si miesto koncertu počas turné sa podarilo už mnohým interpretom. Britney Spears si v roku 2009 pomýlila Manchester s Londýnom, Robbie Williams predvlani Belehrad so Záhrebom alebo Bruce Springsteen vlani Pittsburgh s Clevelandom. 

Guns N' Roses vznikli v roku 1985 a svoju najväčšiu slávu zažili po vydaní debutovej nahrávky Appetite For Destruction (1987) s hitmi ako Welcome To The Jungle, Sweet Child O' Mine a Paradise City. Kapela na úspech prvého albumu nadviazala nahrávkou G N' R Lies (1988) a potom v roku 1991 štúdiovkami Use Your Illusion I a Use Your Illusion II, ktoré vyšli v ten istý deň. Žánrovo pestré nahrávky obsahovali single You Could Be Mine, Don't Cry, Live And Let Die, November Rain, Knockin' On Heaven's Door, Civil War a Estranged. Skupina neskôr čelila viacerým zmenám v zostave a ponúkla albumy "The Spaghetti Incident?" (1993) a zatiaľ posledný Chinese Democracy (2008). 

Viac o téme: Guns N' Roses
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu