Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Julia Roberts ukázala dcéru: Vážení, Pretty Woman má konkurenciu!

Julia Roberts je krásna žena. Zobraziť galériu (7)
Julia Roberts je krásna žena. (Zdroj: SITA)

MALIBU - Rastie z nej krásavica! Julia Roberts (49) je neodmysliteľne spätá s filmom Pretty Woman, kde stvárnila ústrednú postavu. Herečka má na konte ale aj množstvo ďalších úloh. Sama ale najradšej tvrdí, že tá najdôležitejšia je pre ňu rola matky. S kameramanom Danielom Moderom má tri ratolesti. Nedávno jej robila na nákupoch dcéra Hazel (12), o ktorej určite nepíšeme poslednýkrát.

Vydarila sa! Julia Roberts sa stala prvýkrát mamou v novembri roku 2004, keď priviedla na svet dvojičky - dcéru Hazel a syna Phinnaeua. O tri roky neskôr si herečka tehotenstvo zopakovala. „Sú pre mňa darom z neba. Moji anjelikovia. Poslušné a nenáročné deti,” poznamenala v jednom z rozhovorov atraktívna umelkyňa.

Julia sa pred pár dňami vybrala na nákupy so svojou dcérou. Nenalíčenú tvár schovala pod slnečné okuliare. Paparazzov a médiá však zaujala skôr 12- ročná Hazel. Hoci sa dievčatko tvári na fotkách zvláštne, už teraz je jasné, že z nej bude krásavica. 

Blonďavé vlasy, modré oči, pekné črty tváre a slávni rodičia, to je kombinácia, ktorá znie sľubne pre to, aby Hazel kráčala v maminých šľapajách. Nechajme sa prekvapiť, či bude mať herecké ambície... 

Julia Roberts na nákupoch s dcérou Hazel.
Zobraziť galériu (7)
Julia Roberts na nákupoch s dcérou Hazel.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Julia Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu