Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neter Julie Roberts pózovala bez šiat: Ani podprsenku nepotrebuje!

Emma Roberts Zobraziť galériu (6)
Emma Roberts (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj z nej vyrástla Pretty Woman! Byť neterou slávnej herečky Julie Roberts (48) má svoje plusy, ale aj množstvo nevýhod. Emma Roberts (25) rada dokazuje, že nie je protekčným dieťaťom. Podobu s populárnou tetou však nezaprie. Najnovšie predvádza svoj šarm na odvážnom zábere, kde si nahé prsia kryje len rukami.

Široký úsmev, dokonalé krivky, herecký talent a rovnaké priezvisko! To spája herečky Juliu Roberts a dcéru jej nemenej slávneho brata Erica - Emmu. Krásky z tejto famílie si však dobre rozmejú nielen s kamerami. Veľmi dobre zvládajú aj úlohu modelky. 

Emma, známa napríklad z komédie My sme Millerovci, pózovala naposledy pre fotografa Maria Testina. Ten ju vyzliekol v rámci projektu Towel Series, kde zvečňuje celebrity len v uteráku. Sexi blondínka ho má zamotaný na hlave a holé prsia si kryje rukami.    

Nečudo, že od fanúšikov schytala mladá Roberts samé pochvaly. Ona však priznáva menšie komplexy. „Mám veľké zuby. Ale sú súčasťou môjho charakteru. V našej rodine máme akosi priveľa zubov,” poznamenala v rozhovore pre Women´s Health kráska. 

Emma Roberts pózovala pred objektívom fotografia Maria Testina nahá.
Zobraziť galériu (6)
Emma Roberts pózovala pred objektívom fotografia Maria Testina nahá.  (Zdroj: instagram/Mario Testino)

Viac o téme: Julia RobertsEmma Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu