Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Problémy s alkoholom a týranie syna?! Robin Thicke dostal zákaz priblíženia!

Robin Thicke Zobraziť galériu (6)
Robin Thicke (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák Robin Thicke dostal vo štvrtok dočasný súdny zákaz približovania sa k exmanželke, herečke Paule Patton, ich šesťročnému synovu Julianovi ako aj k jej matke Joyce Patton.

Tridsaťdeväťročný interpret sa k nim nemôže priblížiť na vzdialenosť kratšiu než 100 yardov (približne 91 metrov). Žiadosť o zákaz podala samotná 41-ročná herečka, ktorá Thicka obvinila z domáceho násilia, nevery a závislosti od alkoholu a drog. Obvinenia sú súčasťou sporu o získanie výhradnej starostlivosti o spomínaného syna Juliana, ktorého teraz súd dočasne zveril matke, a to až do 24. februára, keď sa uskutoční ďalšie pojednávanie. 

Thicke a Patton, známa napríklad zo snímok Déja Vu (2006), Precious (2010), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) alebo 2 Guns (2013), sa poznajú ešte z mladosti. Pár tvorili od roku 1991, zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian. Vo februári 2014 však ohlásili rozchod a v októbri toho istého roku Patton podala žiadosť o rozvod. Súd ich manželstvo ukončil v marci nasledujúceho roka, pričom dvojica sa dohodla na spoločnej starostlivosti o syna. Patton však začiatkom tohto mesiaca požiadala o výhradnú starostlivosť, pretože Thicke má podľa nej problémy s alkoholom a drogami, taktiež chlapca príliš prísne trestá, a ten sa ho preto začal báť. 

Viac o téme: Robin Thicke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu