Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Promi milenka v šnúročkách: Tatko, tam mám bikiny!

April Love Geary v úsporných bikinách. Zobraziť galériu (8)
April Love Geary v úsporných bikinách. (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Sexica so zmyslom pre humor! Taká je modelka April Love Geary (21), známa ako milenka speváka Robina Thicke (40). Hrdličky si momentálne užívajú exotickú dovolenku, o čom svedčia momentky na sociálnych sieťach. Kráska sa pochválila bezchybnou postavičkou a svetu tiež ukázala, že sa vie zabaviť aj na svoj účet.

Opekala sa takmer nahá! Nie je tajomstvom, že rozvedený spevák Robin Thicke má po svojom boku priam výstavnú sexicu. O polovicu rokov mladšia modelka April Love Geary si je vedomá svojích kvalít a sexepíl predvádza pri každej možnej príležitosti.

Verejnosť najnovšie zaujala fotkami z dovolenky. Sexi dvadsiatníčka sa totiž vystavila slnečným lúčom (ne)oblečená v miniatúrnych bikinách, ktoré toho z jej božského tela veľa nezakryli.

Fanúšikovia prominentného páru však obdivovali nielen vyšportované figúry dvojice, ale aj brunetkin zmysel pre humor. Nuž, Robin sa po boku tejto "žaby" určite nenudí... 

April Love Geary sa predviedla v bikinách, ktoré toho veľa nezakrývala. Sama si robila srandu z toho, že zvyšok spodného dielu je kdesi na mori.
Zobraziť galériu (8)
April Love Geary sa predviedla v bikinách, ktoré toho veľa nezakrývala. Sama si robila srandu z toho, že zvyšok spodného dielu je kdesi na mori.  (Zdroj: Instagram)

Môj sexi ostrovný tatko! - napísala k fotke svojho milenca mladá modelka. Zároveň pridala popis - označ svojho sponzora :)
Zobraziť galériu (8)
Môj sexi ostrovný tatko! - napísala k fotke svojho milenca mladá modelka. Zároveň pridala popis - označ svojho sponzora :)  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu