Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

64-ročná herečka sa vycapila na net celkom holá: Zlatko, preboha!

Graciela Alfano Zobraziť galériu (8)
Graciela Alfano (Zdroj: Instagram)

BUENOS AIRES - Vek nerieši! Graciela Alfano (64) síce v našich končinách nie je známa, no v Argentíne je dosť slávna. Realizuje sa ako herečka, speváčka, či účinkuje v rôznych televíznych reláciách. A treba uznať, že veľmi dobre vie, ako si zabezpečiť pár minút slávy. Najnovšie sa ukázala v Evinom rúchu. Otázkou však je, či to v jej veku je ešte vhodné.

Nahota? Žiaden problém! Takýto postoj má argentínska umelkyňa Graciela Alfano, ktorá síce nedávno oslávila 64. narodeniny, no jej šatník a spôsob prezentácie k tomu príliš nesedia. Herečka a speváčka rada nosí provokatívne outfity a nemá problém ukázať sa svetu ako ju Boh stvoril. Ehm, presnejšie povedané, ako ju ruky plastických chirurgov vyrobili. 

Graciela síce stále tvrdí, že jej zjav je výsledkom zdravého životné štýlu, no verí jej len málokto. „Silikón, liposukcia, plastické zákroky, retuš,” takto nejako komentuje verejnosť fotky známej Argentínčanky.

Mnohí jej tiež vyčítajú, že sa vo svojom zrelom veku pretŕča holá. „Pozrite sa na nudistické pláže. Tí ľudia to vôbec neriešia. Nahota je predsa niečo celkom prirodzené,” reagovala na margo toho Graciela. Aký je váš  názor?

Graciela Alfano sa vycapila na net celkom nahá.
Zobraziť galériu (8)
Graciela Alfano sa vycapila na net celkom nahá.  (Zdroj: Twitter)

Graciela Alfano a ďalšia z jej nahých fotiek.
Zobraziť galériu (8)
Graciela Alfano a ďalšia z jej nahých fotiek.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Graciela Alfano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu