Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasný zadok známej blondínky: Veľkosť XXL a MEGA celulitída!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (9)
Iggy Azalea (Zdroj: SITA)

CABO SAN LUCAS - Aj hviezdy sú len ľudia z mäsa a kostí! Najnovšie to dokazuje speváčka a rapperka Iggy Azalea (26), ktorá si momentálne užíva chvíle oddychu. Počas dovolenky ju však paparazzi zvečnili v úsporných červených bikinách, ktoré toho z jej kyprého tela veľa nezakryli. Celý svet sa tak môže na vlastné oči presvedčiť, že aj hviezdnu blondínku straší nočná mora každej ženy - celulitída.

Iggy Azalea nepatrí k ženám, ktoré by sa za svoje telo hanbili. Práve naopak. Nie sú jej cudzie provokatívne outfity, v hlbokých výstrihoch rada ukazuje silikónové prsia a na instagrame sa ochotne pochváli fotkou v bikinách. Ale...

...krivky prominentnej blondínky nie sú vôbec také bezchybné, ako ich ona sama prezentuje. Iggy sa momentálne nachádza v Mexiku, kde si v spoločnosti priateľov užíva sladké ničnerobenie. V luxusnom dovolenkovom rezorte nechýbali ani paparazzi. Tí zvečnili rapperku v úsporných bikinách a pohľad na jej veľký zadok poznačený celulitídou teda príliš neohúri.

Producent LJAy Currie, ktorý má k Iggy o čosi bližšie, než väčšina prítomných, sa však aj napriek tomu nevedel blondínky nabažiť. Neustále ju objímal a rukou často zablúdil na jej zadok. Nuž, ako sa hovorí - Aj veľká riť vie očariť! 

Takto vyzerá zadok Iggy Azalea na fotke, ktorú zverejnila ona na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá zadok Iggy Azalea na fotke, ktorú zverejnila ona na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram)

Takýto je zadok rapperky Iggy Azalea v skutočnosti.
Zobraziť galériu (9)
Takýto je zadok rapperky Iggy Azalea v skutočnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu