Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Túto hviezdu staroba netrápi: Má 50, vyzerá fantasticky!

Cindy Crawford Zobraziť galériu (8)
Cindy Crawford (Zdroj: New Beauty/ Ruven Afandor )

LOS ANGELES - Vek je len číslo! Cindy Crawford už síce nepatrí medzi najmladšie hviezdy, no štíhlou postavou a udržiavaným zovňajškom hravo tromfne mnohé mladšie kolegyne. Pre rovesníčky môže byť niekdajšia topmodelka vzorom. Zrejme aj preto ju tvorcovia magazínu New Beauty oslovili, aby ozdobila ich najnovšie vydanie. Pozrite sa na výsledok.

Zdravá strava, pravidelný pohyb a kvalitná starostlivosť o pleť! To je kombinácia, ktorej Cindy Crawford vďačí za to, že aj v zrelom veku na ňu tamer každý hľadí s obdivom. Dôkazom toho, že sa brunetka staroby báť nemusí je najnovšie vydanie magazínu New Beauty. Pred objektívom to jednej z najznámejších topmodeliek stále svedčí. 

Cindy sa však v priloženom rozhovore netajila tým, že občas sa stretáva aj s kritikou. „Nepotrebujem, aby na instagrame všetci riešili, že nevyzerám rovnako, ako keď som mala 20 rokov. Ja to predsa viem. Čokoľvek by som spravila, už nikdy nebudem mladšia,” poznamenala Crawford. 

Pre dvojnásobnú matku, ktorej deti sa ozaj vydarili, je hlavné, aby bola najmä spokojná sama so sebou. My si myslíme, že nemá dôvod o sebe pochybovať. Súhlasíte?!

Cindy Crawford je aj v zrelšom veku krásna.
Zobraziť galériu (8)
Cindy Crawford je aj v zrelšom veku krásna.  (Zdroj: New Beauty/ Ruven Afandor )

Viac o téme: Cindy Crawford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu