Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americký raper v problémoch: Skončil v rukách polície!

Soulja Boy Zobraziť galériu (3)
Soulja Boy (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Amerického rappera Soulja Boya zatkla vo štvrtok losangeleská polícia. Dôvodom bola skutočnosť, že 26-ročný interpret, ktorý je momentálne v podmienke, mal doma strelnú zbraň.

Policajti prehľadali rapperov dom po tom, ako dostali od organizácie Crime Stoppers informáciu, že Soulja Boy zverejnil na internete videá, v ktorých sa vyhráža rôznym ľuďom so zbraňou v ruke. Rappera pritom v januári 2014 zatkli za ilegálnu držbu zbrane.

Mohlo by vás zaujať:
Vášnivá, fenomenálna Shakira je späť: Horúca krv sa v nej nezaprie!

Následne prijal dohodu o vine a treste, v rámci ktorej dostal dvojročnú podmienku. Počas trvania podmienky, ktorá vyprší tento mesiac, nesmel vlastniť žiadnu zbraň.

Soulja Boy, vlastným menom DeAndre Cortez Way, debutoval v roku 2007 digitálnou nahrávkou Unsigned And Still Major: Da Album Before Da Album, na ktorú v tom istom roku nadviazal štúdiovkou Souljaboytellem.com. Nasledovali albumy iSouljaBoyTellem (2008) a The DeAndre Way (2010). Už niekoľko rokov pracuje na štvrtej štúdiovke s pracovným názvom Blessed. Okrem hudby je však známy aj konfliktmi s inými rappermi a problémami so zákonom.

Viac o téme: Soulja Boy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu