Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

71-ročná hviezda v "nahotinkovom" kalendári: Výsledok je fantastický!

Helen Mirren Zobraziť galériu (7)
Helen Mirren (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dokonalá! Taká je herečka Helen Mirren (71), ktorá prjala ponuku pózovať pre známy Pirelli kalendár. Preň sa v minulosti odhalil už mnohé známe hviezdy. Ak vás zaujíma, ako dopadla spolupráca s touto nestarnúcou divou, nech sa páči...

Koncom roka je verejnosti vždy predstavený exkluzívny kalendár spoločnosti Pirelli. Ten vychádza v limitovanom počte a môže sa ním pochváliť len skupinka vyvolených. Už pár rokov je pre tento projekt typické, že známe herečky, modelky a iné hviezdy sú ochotné sa vyzliecť, aby podporili dobrú vec. Výťažok z charitatívnej dražby totiž putuje na podporu chorých a chudobných detí, či výskum liečby AIDS a rakoviny.  

Už minulý rok tvorcovia kalendára prekvapili, keď na jeho stránkach odhalili celebrity bez príkras. Napríklad, komička Amy Schumer hrdo vystavila na obdiv faldíky. Aj tohtoročný koncept sa líši od toho, na čo boli priaznivci kalendára zvyknutí.

Fotograf Peter Lindbergh sa skôr zameral na to, aby známe dámy zvečnil bez úprav a retuše. Svetu sa v takomto svetle ukázali napríklad herečky Nicole Kidman, Juliane Moore, či Helen Mirren.

Mohlo by vás zaujať:
Rihanna je hviezdou pre všetky vekové kategórie: Malé dievčatko je jej vernou kópiou

„Myslela som si, že mi dajú čierny trikot alebo bikiny a uložia ma na deku s leoparďou potlačou,” zažartovala na margo toho najstaršia z nich - Helen Mirren, ktorá na výslednej fotke vyzerá fantasticky. „Bola to skvelá spolupráca. Ani som nevnímala, že ma Peter fotí,” pochvaľovala si. 

71-ročná Helen Mirren si pozovanie pre Pirelli kalendár užívala.
Zobraziť galériu (7)
71-ročná Helen Mirren si pozovanie pre Pirelli kalendár užívala.  (Zdroj: 2017 Pirelli Calendar/ Peter Lindbergh)

Viac o téme: Helen MirrenPirelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu