Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdny spevák a sexi modelka sa rozišli: Koniec po roku a pol!

Bella Hadid, The Weeknd Zobraziť galériu (5)
Bella Hadid, The Weeknd (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kanadský r'n'b spevák The Weeknd a americká modelka Bella Hadid sa rozišli. Americkému týždenníku Us Weekly informáciu potvrdil nemenovaný zdroj z interpretovho okolia.

"Stále sa majú radi, navzájom sa rešpektujú a budú kamarátmi. Bolo pre nich náročné zosúladiť povinnosti, keďže on teraz dokončuje a propaguje očakávaný album. Naozaj sa snažili, aby to fungovalo," prezradil zdroj.

Dvadsaťšesťročný interpret a 20-ročná mladšia sestra modelky Gigi Hadid spolu začali randiť v prvej polovici minulého roka. Bella Hadid sa objavila aj vo videoklipe k piesni In the Night, ktorú spevák zaradil na svoj druhý album Beauty Behind The Madness (2015). 

Rodák z Toronta plánuje vydať 25. novembra tretí album Starboy, z ktorého pochádzajú single False Alarm a Starboy. Na titulnej piesni spolupracovalo aj francúzske elektronické duo Daft Punk. 

The Weeknd, vlastným menom Abęl Makkonen Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013 a vlani vyšiel jeho druhý, spomínaný album Beauty Behind The Madness, s ktorým dobyl UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Na konte má dve ceny Grammy, ktoré získal za album Beauty Behind The Madness a spevácky výkon v skladbe Earned It. 

Viac o téme: RozchodBella HadidWeeknd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu