Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Česká misska medzi milenkami Brada Pitta: Začal si s ňou, keď mala... Preboha!

Brad Pitt Zobraziť galériu (6)
Brad Pitt (Zdroj: nbc)

PRAHA - Rozvod Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (52) je momentálne všeobecne najhorúcejšou témou. Médiá prinášajú stále nové správy alebo pripomínajú tie staré. Jeden z amerických serverov napríklad vytvoril zoznam všetkých hercových partneriek a mileniek. A je na ňom aj Češka! Ide o missku Jitku Válkovú (24), s ktorou mal lámač ženských sŕdc randiť v čase, keď... Nuž, vek na to jednoznačne ešte nemala.

Brad Pitt mal vzťah s viacerými známymi ženami, napríklad s Gwyneth Paltrow, Juliette Lewis, či Christinou Applegate. Ženatý bol s Jennifer Aniston a neskôr s Angelinou Jolie. Aktuálne sa však pár snov rozvádza. 

Server ranker.com, ktorý tvorí rôzne rebríčky, preto vytvoril aj zoznam žien, s ktorými Brad tvoril pár, o ktorých sa to iba šepkalo a ktoré boli jeho údajnými milenkami. Medzi oficiálnymi partnerkami sa vyskytlo aj meno od našich susedov. 

V zozname svieti meno missky Jitky Válkovej, dnes už vydatej s priezviskom Boho. Web uvádza aj jej vek 24 rokov, lenže... Chodili spolu vraj v roku 1993. A to mala kráska dva roky. O žiadnom Bradovi Pittovi teda nemala ani tušenia. „V tom čase som ešte stavala bábovky na pieskovisku,” okomentovala to na svojom Facebooku. 

Americká stránka si evidentne splietla mená. Herec totiž v 90. rokoch randil s istou Jitkou Pohlodek. Išlo tiež o modelku, no viac informácií o nej v spletitom svete internetu nie je. Podľa mena mala evidentne tiež české korene. 

Česká misska medzi milenkami
Zobraziť galériu (6)

Česká misska medzi milenkami
Zobraziť galériu (6)

 

Viac o téme: Brad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu