Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

David Beckham zverejnil FOTO a Slováci híííkajú: Pozrite, prečo!

David Beckham Zobraziť galériu (6)
David Beckham (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Maličkosť, ktorá poteší! Futbalová hviezda David Beckham (41) bežne zverejňuje na sociálnych sieťach momentky zo svojho súkromia. Neraz sa mu podarilo priaznivcov prekvapiť, či zaskočiť. Jeho posledný príspevok zaujal zvlášť Slovákov. Aha, aj vám to vyčarí úsmev na tvári.

David Beckham sa môže pochváliť krásnou rodinkou. Spoločne s bývalou Spajskou a módnou návrhárkou Victoriou má štyri ratolesti - synov Brooklyna, Romea, Cruza a dcérku Harper. Okrem toho má za sebou slušnú futbalovú kariéru. Dôkazom je aj zbierka špeciálnych čapíc, ktoré športovec dostal vždy, keď odohral zápas za reprezentáciu. 

Pred pár dňami zverejnil David na instagrame fotku, ktorá zachytáva jeho ratolesti pri spomínanej zbierke. „Mám dvoch malých pomocníkov, ktorí mi pomáhajú triediť moje čiapky,” pripísal k momentke futbalista. Je milé, že princezička Harper siahla po kúsku, ktorý Beckhamovi pripomína zápas so Slovenskom z roku 2009. 

Tento detail neušiel mnohým Slovákom, ktorí patria medzi športovcových fanúšikov. Fotku komentovali milými slovami a netajili sa tým, že ich voľba prominentnej dcérky potešila. Tak čo, aj vám vyčarila malá Beckhamka úsmev na tvári?

David Beckham potešil Slovákov touto fotkou.
Zobraziť galériu (6)
David Beckham potešil Slovákov touto fotkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu