Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Austrálska XXL hviezda šantila pred paparazzmi: Ajajáááj, moje prso!

Ajay Rochester a jej (ne)chcený trapas.  Zobraziť galériu (8)
Ajay Rochester a jej (ne)chcený trapas. (Zdroj: profimedia.sk)

MARINA DEL REY - Hviezda reality šou The Biggest Loser - Ajay Rochester (47) akoby už mala v mene pokrik, ktorý pri pohľade na ňu zaznie z úst mnohých ľudí. Kyprá blondínka viackrát chudla za asistencie televíznych kamier. No, neúspešne. Svoje kilá najnovšie pretŕčala na jednej z obľúbených pláží, kde paparazzom (ne)chtiac ukázala aj holý prsník.

Ukázala viac, ako čakali! Meno Austrálčanky Ajay Rochester je spojené predovšetkým s reality šou The Biggest Loser. Už čoskoro by sa mal na obrazovky dostať televízny seriál Cast me, v ktorom obézna blondínka účinkuje a ako sa zdá, začala mu už aj robiť reklamu. 

Ako si inak vysvetliť, že keď na ňu počas šantenia na pláži natrafili bulvárni fotografi, robila všetko možné, aby ich zaujala. A podarilo sa! Blondínka mala na sebe síce čierne jednodielne plavky, ich strih však toho dosť odhaľoval. Zboku jej každú chvíľu "vytekali" prsia. V istú chvíľu jej dokonca jeden celý prsník z plaviek "vypadol". 

Ajay má za sebou viacero neúspešných pokusov o schudnutie. Nedávno však priznala, že to už vzdala a má sa rada taká, aká je. Pred pár mesiacmi narobila značný rozruch, keď na instagrame zverejnila holú fotku svojho zadku. Urobila tak preto, lebo ju nahnevali slová trénerky z reality šou The Biggest Loser adresované proti obéznym ľuďom. „Michelle Bridges môže pobozkať môj tučný šťastný zadok,” pripísala k odvážnemu záberu blondínka. 

Ajay Rochester si neustrážila plavky, fotografom ukázala holý prsník.
Zobraziť galériu (8)
Ajay Rochester si neustrážila plavky, fotografom ukázala holý prsník.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ajay Rochester nemala problém zverejniť na instagrame fotku svojho holého zadku.
Zobraziť galériu (8)
Ajay Rochester nemala problém zverejniť na instagrame fotku svojho holého zadku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: The Biggest LoserAjay Rochester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu