Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šťavnatý zadoček gréckej bohyne: Oblečená, a predsa nahá!

Ria Antoniou Zobraziť galériu (10)
Ria Antoniou (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Medzinárodný filmový festival v Benátkach je skvelou príležitosťou, ako dať svetu o sebe vedieť. Stačí, ak na červený koberec zavítate v outfite, ktorý narobí dostatočný rozruch. Svojich pár minút slávy si najnovšie užila hviezdička z Grécka - Ria Antoniou (28), ktorá sa pred fotografmi pretŕčala s odhaleným zadočkom.

73. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach je nielen prezentáciou nových počinov, ale zdá sa, že aj ženskej krásy. Na červenom koberci nechýbajú šarmantné dámy, ktoré sa predvádzajú v dychvyrážajúcich outfitoch. 



Hviezdou utorkovej premiéry filmu The Bad Batch bola grécka celebritka Ria Antoniou. Tá je v rodnej krajine považovaná za sexsymbol. Okrem toho, že sa zúčastnila súťaže krásy, prezentuje sa tiež ako herečka, speváčka a modelka. Účinkovala tiež v tanečnej šou. 

Nikoho preto neprekvapí, že sa blondínka na slávnostnom premietani predviedla v dráždivej róbe. Priesvitný materiál odhaľoval jej zadoček, intímne partie Ria schovala pod tango nohavičky telovej farby. 

Ria Antoniou strhla na seba všetku pozornosť vďaka odvážnej trblietavej róbe, ktorá odhaľovala jej zadoček.
Zobraziť galériu (10)
Ria Antoniou strhla na seba všetku pozornosť vďaka odvážnej trblietavej róbe, ktorá odhaľovala jej zadoček.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v BenátkachRia Antoniou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu