Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

S holými "onými" v spoločnosti? Červenal sa hádam každý!

Tieto hviezdy patria medzi tie najtrápnejšie, súhlasíte? Zobraziť galériu (6)
Tieto hviezdy patria medzi tie najtrápnejšie, súhlasíte? (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Tak toto je extrém! 73. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach je v plnom prúde. Na červenom koberci nechýbajú herecké celebrity, ale aj menej známe hviezdičky. Svojich päť minút slávy si naposledy užili modelky Giulia Salemi a Dayane Mello, ktoré na slávnostnú premiéru seriálu The Young Pope prišli nahodené tak, že vyzerali, akoby boli pod odvážnymi šatami naostro.

Sodoma, Gomora! V rámci prebiehajúceho filmového festivalu v Benátkach bol počas víkendu predstavený i seriál The Young Pope, kde stvárňuje ústrednú postavu - pápeža britský herec Jude Law. Ten však na červenom koberci nebol najväčšou hviezdou.

Fotografov totiž najviac zaujali talianské modelky Giulia Salemi a Dayane Mello. Obe dámy, známe pózvaním pre pánske magazíny, mali na sebe róby s rozparkami, ktoré navodzovali dojem, že krásky nechali gaťky doma.

Mnohí prítomní, nielen páni, ale aj dámy, si kládli otázku, či sú dievčence ozaj naostro. Odpoveď im dali vo chvíli, keď sa všelijako vykrúcali. Giulia a Dayane mali oblečené špeciálne nohavičky, ktoré tvorilo pár milimetrov látky a zakrývali ozaj len to najintímnejšie. 

Giulia Salemi pôsobila dojmom, akoby bola bez spodnej bielizne.
Zobraziť galériu (6)
Giulia Salemi pôsobila dojmom, akoby bola bez spodnej bielizne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Dayane Mello za svojou kolegyňou a kamarátkou nezaostávala. Ľudia sa červenali aj pri pohľade na ňu.
Zobraziť galériu (6)
Dayane Mello za svojou kolegyňou a kamarátkou nezaostávala. Ľudia sa červenali aj pri pohľade na ňu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Giulia SalemiDayane MelloThe Young Pope
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu