Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa blondínka ukázala telo: Chudučký pás a zadok ako lodný kufor!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (8)
Iggy Azalea (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tú nemožno prehliadnúť! Sociálne siete sú momentálne plné dovolenkových fotografií. Neznámi ľudia aj hviezdy hrdo vystavujú na obdiv svoje postavičky v plavkách. Výnimkou nie je ani austálska rapperka Iggy Azalea (26), ktorej krivky nie sú veľmi všedné. Nejeden fanúšik má dokonca pri pohľade na zábery pocit, že prešli grafickými úpravami.

Čím väčšia, tým lepšia! Oblé krivky a veľké zadky sú ešte stále v kurze. Pričinili sa o to najmä sestry Kardashianky. No v šoubiznise nájdeme aj iné hviezdy, ktoré je po čom tľapnúť. Napríklad modelky Amber Rose a Blac Chynu, či rapperky Nicky Minaj a Iggy Azalea. 

Práve posledná spomínaná sa v uplynulých dňoch vystavila na obdiv. Na instagrame zverejnila momentku v pomerne všedných plavkách. Jej útly pás, oblý zadok a mocné stehná však nešlo prehliadnúť. „Zbožňujem ženy s takouto postavou. Zlatko, nechceš sa za mňa vydať?” znie jeden z komentárov pod fotkou. 

Našli sa však aj negatívne reakcie, kde viacerí obviňujú umelkyňu z toho, že záber graficky upravila. Ktovie, či by sa Azalea k tomu uchýlila, keď sama nedávno retuš otvorene kritizovala...  

Iggy Azalea skrýva pod šatami útly pás a neprirodzene veľký zadok.
Zobraziť galériu (8)
Iggy Azalea skrýva pod šatami útly pás a neprirodzene veľký zadok.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu