Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najslávnejší kuchár sveta opäť otcom: Fúha, to ich má už toľko?

Jamie Oliver so synom Zobraziť galériu (8)
Jamie Oliver so synom (Zdroj: Facebook J.O.)

LONDÝN - Anglický šéfkuchár Jamie Oliver je päťnásobným otcom. Štyridsaťjedenročný rodák z Claveringu a jeho o rok staršia manželka Jools privítali na svete chlapca.

"Toto sa práve stalo! Je to chlapček! Každý člen rodiny Oliverovcov je veľmi prekvapený a šťastný," napísal odborník na stravu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter k záberu bábätka. Meno druhého syna rodičia zatiaľ neprezradili.

Dvojica informovala o novom prírastku do rodiny už v marci na premiére snímky Orol Eddie (2016) v Londýne, kde Jools po prvý raz ukázala tehotenské bruško. "Milujem deti. Rodina ma robí úprimným, mám divnú prácu, divný život, ale rodina ma drží pri zemi," uviedol vtedy Oliver pre britský denník Mirror, pričom priznal, že tehotenstvo bolo pre celú rodinu prekvapením. Pár, ktorý sa zosobášil v roku 2000, spoločne vychováva aj 14-ročnú Poppy Honey Rosie, o dva roky mladšiu Daisy Boo Pamelu, šesťročnú Petal Blossom Rainbow a päťročného syna Buddyho Beara Mauricea. 

James Trevor "Jamie" Oliver sa preslávil ako televízny šéfkuchár. Napísal napríklad knihy Šéfkuchár bez čapice (2002), Jamie's Kitchen (2002), Návrat šéfkuchára bez čapice (2003), Šéfkuchár bez čapice - dni plné chutí (2004), Jamie's America (2009), Jamie's Dinners (2010) či Everyday Super Food (2015) a vydal niekoľko DVD o varení. Angažuje sa tiež v kampani proti nezdravým jedlám, ktoré sú súčasťou jedálnych lístkov štátnych školských jedální vo Veľkej Británii. 

 

Najslávnejší kuchár sveta opäť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook J.O.)
 

Viac o téme: Jamie Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu