Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozchod prsnatej hviezdy z televízie: Môže za to nevhodný čas!

Kat Dennings a Josh Groban Zobraziť galériu (5)
Kat Dennings a Josh Groban (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Kat Dennings a hudobník Josh Groban sa rozišli. Relácii E! News informáciu potvrdil nemenovaný zdroj, ktorý prezradil, že napriek tomu, že im na sebe stále záleží, je pre nich ako pre pár nevhodný čas.

"Bol to vzájomný rozchod. Stále sú priateľmi a záleží im na sebe, ale teraz pre nich ako pár nie je vhodný čas," uviedol. Dvojica sa rozišla po takmer dvoch rokoch randenia. Po prvý raz sa na verejnosti ako pár ukázali v októbri 2014.

Kat Dennings, vlastným menom Katherine Litwack, sa preslávila najmä ako Max Black zo seriálu 2 baby na mizine (2011). Zahrala si vo filmoch ako napríklad Nikdy to nevzdávaj (2004), 40 rokov panic (2005), Agent v sukni 2 (2006), Charlie Bartlett (2007), Rande na jednu noc (2008), Domáci maznáčik (2008), Daydream Nation (2010), Thor (2011) či Thor: Temný svet (2013). 

Joshua Winslow "Josh" Groban na hudobnej scéne debutoval v roku 2001 eponymným štúdiovým albumom. Po ňom vydal ďalších šesť, pričom zatiaľ poslednú nahrávku s názvom Stages uviedol na trh vlani v apríli. Okrem toho má na konte štyri živé albumy a dve kompilácie. 

Viac o téme: Kat DenningsJosh Groban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu