Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tenisový šampión má doma poriadnu kosť: Lilly, odhoď tie bikiny!

Boris Becker má po svojom boku šarmantnú manželku Lilly. Zobraziť galériu (8)
Boris Becker má po svojom boku šarmantnú manželku Lilly. (Zdroj: SITA)

IBIZA - Pokojne mohla byť hore bez! Časy, keď sa Lilly Becker (40) živila modelingom už síce patria k minulosti, no manželka niekdajšej tenisovej jednotky - Borisa Beckera (48) sa stále pýši výstavnou postavičkou. Aktuálne ju predvádza na obľúbenom španielskom ostrove, kde by rozhodne nikto nebol proti, keby toho zo svojho tela ukázala o čosi viac.

Povedzme si úprimne, Boris Becker nikdy nepatril medzi krásavcov. Okolo úspešných mužov sa ale bežne motajú krásne ženy a inak tomu nebolo ani v prípade tenisového šampióna. Zvlášť jeho druhá, aktuálna, manželka Lilly má sexepílu na rozdávanie. 

Bývalá modelka si dáva záležať na tom, aby vyzerala dobre za každých okolností. V spoločnosti je vždy dokonale upravená a vyobliekaná. Pred mesiacom oslávila 40. narodeniny, no nezanedbáva ani svoju postavu a stále si môže obliecť bikiny bez akýchkoľvek výčitiek.

Chvíle oddychu si spoločne so synčekom Amadeusom užíva na slnečnej Ibize, kde ju nafotili paparazzi. Pred slniečkom sa Lilly chránila okuliarmi a šatkou na hlave. Zvlášť zaujala netradične uviazaným vrchným dielom bikin, ktorý si tak dala preto, lebo nechcela mať okolo krku neopalné miesto. Pokojne sa však mohla slniť aj hore bez, nie?!  

Lilly Becker pútala na pláži pozornosť zvláštne uviazanými bikinami. Keby zhodila vrchný diel bikín, proti by bol asi málokto.
Zobraziť galériu (8)
Lilly Becker pútala na pláži pozornosť zvláštne uviazanými bikinami. Keby zhodila vrchný diel bikín, proti by bol asi málokto.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lilly BeckerBoris Becker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu