Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herec z kostýmu mimozemšťana Alfa: Upadol do kómy!

Alf
Alf (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Maďarský cirkusový umelec a herec Michu Meszaros, známy predovšetkým vďaka sitkomu Alf (1986 - 1990), je v kóme po tom, ako ho jeho manažér Dennis Varga našiel koncom minulého týždňa v kúpeľni v bezvedomí.

Sedemdesiatšesťročného Meszarosa, ktorý meria iba 84 centimetrov, následne previezli do nemocnice v Los Angeles, kde momentálne bojuje o život. Varga pre portál TMZ uviedol, že Meszaros mu dal inštrukcie, aby ho v žiadnom prípade neodpájali od prístrojov. Herec pred ôsmimi rokmi utrpel mŕtvicu a odvtedy mal početné zdravotné problémy.

Michu Meszaros, vlastným menom Mihály Mészáros, je rodákom z Budapešti. V 70. rokoch sa presťahoval do USA, kde odštartoval kariéru ako člen cirkusu Ringling Bros. and Barnum & Bailey. V spomínanom sitkome Alf účinkoval v scénach, kde bolo treba vidieť rovnomennú hlavnú postavu celú. Okrem toho si zahral napríklad aj v snímkach Big Top Pee-wee (1988), Pozri, kto to hovorí (1989), Freaked (1993), Warlock: The Armageddon (1993) či dvoch reklamných spotoch s Michaelom Jacksonom. 

Viac o téme: AlfMichu Meszaros
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu