Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pred 15 rokmi si TO rozdávala s Iglesiasom v klipe: Pozrite, ako vyzerá jeho láska dnes!

Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias stvárnili v roku 2001 zaľúbencov v klipe. Ich láska stále pretrváva. Zobraziť galériu (13)
Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias stvárnili v roku 2001 zaľúbencov v klipe. Ich láska stále pretrváva. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Čím staršia, tým krajšia! Enrique Iglesias (41) je dodnes sexidolom mnohých žien. Jeho srdce už však zhruba 15 rokov patrí bývalej tenistke Anne Kurnikovovej. Krásna blondínka, ktorá v minulosti účinkovala aj v spevákovom klipe, oslávila v uplynulých dňoch 35. narodeniny. Aj napriek tomu však stále vyzerá ako dievčatko. Veď, posúďte sami!

Anna Kournikovová síce zavesila svoju profesionálnu tenisovú dráhu na klinec v roku 2003, no na svojej postavičke stále intenzívne pracuje. Odmenou sú jej výstavné krivky, ktoré jej môžu mnohé mladšie ženy závidieť. Kráska v týchto dňoch oslávila už 35. narodeniny. Jej tvárička a úsmev sú však rovnako sladké ako v čase, keď žiarila v klipe speváka Enrique Iglesiasa.  

S ním tvorí fešná blondínka pár dodnes. Neraz sa už šuškalo o rozchode, ale špekuovalo sa tiež o svadbe. Na Anninej ruke sa párkrát jagal prsteň pripomínajúci obrúčku, no dvojica nikdy nepotvrdila, že by svoj vzťah oficiálne spečatila. 

Enrique sa netjí tým, že svadbu príliš neuznáva. Nemyslím si, že manželstvo niečo zmení. Možno preto, že sám pochádzam z rozvedenej rodiny. Ak niekoho milujete, tak ten cit nie je silnejší, keď to máte aj na papieri. V dnešnej dobe nie je tabu mať dieťa bez svadby,” vyjadril sa v minulosti na margo toho známy interpret.

Takto vyzerala Anna Kournikovová pred 15 rokmi.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerala Anna Kournikovová pred 15 rokmi.  (Zdroj: youtube.com)

Anna Kournikovová a Enrique Iglesias sú stále spolu.
Zobraziť galériu (13)
Anna Kournikovová a Enrique Iglesias sú stále spolu.  (Zdroj: Instagram)

Anna Kournikovová má stále výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (13)
Anna Kournikovová má stále výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

VIDEOklip k skladbe Escape, kde si Anna a Enrique vymieňali nežnosti na verejnosti. 

Viac o téme: Enrique IglesiasAnna Kurnikovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu