Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Narodeninový outfit známej sexbomby: Nebesá, riťka v tangáčoch!

Kate Upton oslávila svoje 24. narodeniny. Zobraziť galériu (8)
Kate Upton oslávila svoje 24. narodeniny. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Má sa čím pochváliť! Kate Upton (24) je považovaná za jednu z najsexi modeliek súčasnosti. 10.júna má narodeniny, ktoré už vopred oslávila na bujarom žúre. Blondínka si dala ako správna oslávenkyňa na svojom zovňajšku záležať. (Ne)oblečená v priesvitných šatách rafinovane odhalila svoje božské krivky.

Dokonalá zo všetkých strán! Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka Kate Upton skrýva pod šatami krivky bohyne. V plnej kráse ich predviedla napríklad na stránkach plavkového magazínu Sports Illustrated, pre ktorý pózovala len v úsporných bikinách. 

O blonďavej sexbombe je ale tiež známe, že má zaľubu i v provokatívnych outfitoch. Do spoločnosti chodí bežne v šatách s hlbokými výstrihmi, či krátkou sukňou.

Maximálne zvodná bola Kate aj na svojej narodeninovej oslave. Pri tej príležitosti stavila na priesvitnú róbu ktorá bola akoby posiata hviezdami. Pod transparentným materiálom mala oslávenkyňa oblečené čierne body zvýrazňujúce jej bujný dekolt a chutný zadoček. Ej, bodaj by bola modelka rovnako zvodná, aj keď bude mať 40! 

Kate Upton vystavila na obdiv svoje krivky. Jej snúbencovi bejzbalistovi Justinovi Verlanderovi vôbec nevadilo, že ju očumovali všetci prítomní.
Zobraziť galériu (8)
Kate Upton vystavila na obdiv svoje krivky. Jej snúbencovi bejzbalistovi Justinovi Verlanderovi vôbec nevadilo, že ju očumovali všetci prítomní.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Upton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu