Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi žena sveta dablérku nepotrebuje: Tieto holé prsia si zaslúžia trón!

Emilia Clarke ukázala v seriáli Hra o tróny holé prsia. Zobraziť galériu (9)
Emilia Clarke ukázala v seriáli Hra o tróny holé prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ukázala ich v plnej kráse! Seriál Hra o tróny sa teší obrovskej popularite. Jeho fanúšikovia veľmi dobre vedia, že v každej časti na nich čaká množstvo napätia, intríg a erotiky. V poslednej epizóde sa o horúce chvíle postarala herečka Emilia Clarke (29), ktorá bola zvolená za najsexi ženu minulého roka. Právom, že?!

Keď britskú herečku Emiliu Clarke zvolil magazín GQ za Ženu roka 2015 a časopis Esquire ju vyhlásil za Najsexi ženu sveta, každému bolo jasné, že na tom má veľký podiel jej účinkovanie v úspešnom seriáli Hra o tróny. Viacerí si otvárali ústa a boli presvedčení, že brunetka by mala byť vďačná aj svojej 18-ročnej dablérke Rosie Mac. Tá za známu herečku zaskakovala v niektorých nahých scénach.    

V najnovšej časti tvorcovia krásnu Daenerys Targaryen opäť vyzliekli. Keď počas záverečnej scény vychádzala z horiaceho chrámu nahá, davy ľudí pred ňou pokľakli. Emilia sa v rozhovore pre ABC News netajila tým, že holé prsia, ktoré sa objavili na obrazovkách televízie HBO, patria jej.  

„Toto som ja. Hrdá a silná. Priznám sa, že počas nakrúcania tejto scény som sa cítila neskutočne šťastná, že som s tým súhlasila. A nie je to telo dablérky, je iba moje,” vyjadrila sa krásna herečka, ktorej by to na tróne ozaj svedčalo. Čo poviete?!

Emilia Clarke sa za svoje telo hanbiť určite nemusí.
Zobraziť galériu (9)
Emilia Clarke sa za svoje telo hanbiť určite nemusí.  (Zdroj: profimedia.sk)

Rosie Mac je dablérkou herečky Emilie Clarke. Hoci jej telo vyzerá maximálne hriešne, kráska plánuje ostať až do svadby pannou.
Zobraziť galériu (9)
Rosie Mac je dablérkou herečky Emilie Clarke. Hoci jej telo vyzerá maximálne hriešne, kráska plánuje ostať až do svadby pannou.  (Zdroj: Instagram)

(smi

Viac o téme: Hra o trónyEmilia Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu