Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na Titanicu tancovala s DiCapriom: Z bucľatého dievčatka vyrástla dospelá žena!

Takto vyzerala Alexandrea Owens-Sarno v roku 1997, keď účinkovala vo filme Titanic. Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerala Alexandrea Owens-Sarno v roku 1997, keď účinkovala vo filme Titanic. (Zdroj: Paramount Pictures)

LOS ANGELES - Tieto spomienky jej nik nevezme! Hoci meno Alexandrea Owens-Sarno (27) mnohým vôbec nič nehovorí, sympatická brunetka sa môže pochváliť účinkovaním v legendárnom filme Titanic. V kultovom počine stvárnila rozkošné dievčatko, ktoré bolo milačikom ústrednej postavy - neobjácneho Jacka. Ako si dievčina na spoluprácu s Leonardom DiCapriom (41) spomína? A ako dnes vyzerá?

Leonardo DiCaprio je talentovaným hercom, milovníkom krásnych modeliek a idolom mnohých žien. Priam srdcovou záležitosťou je i pre rodáčku zo San Diega - Alexandreu Owens-Sarno, ktorá si v roku 1997 spoločne s ním zahrala v kultovom filme Titanic. 


Tajomstvá kultového filmu Titanic: Zdrogovaní herci, moč, nahé prsia Kate Winslet!


Brunetka stvárnila v legendárnom počine dievčatko menom Cora. Známa vám môže byť napríklad zo scény, keď spoločne s Jackom tancujú. Alexandrea sa v rozhovoroch netajila tým, že keď túto úlohu získala, behala od nadšenia okolo domu ako zmyslov zbavená.

Nečudo, hrať po boku Leonarda DiCapria, z ktorého je dnes už aj držiteľ Oscara, musí byť veľký zážitok. „Jack a Leo toho mali veľa spoločného. Bol veľmi sladký, uletený, jedoducho úžasný. A vždy mal úsmev na tvári,” zaspomínala si v rozhovore pre cosmopolitan.com brunetka. Tej na herca ostali len spomienky. Viac sa totiž nestretli.  

Alexandrea Owens-Sarno je dnes dospelou ženou, ktorá na chvíle strávené po boku DiCapria rada spomína.
Zobraziť galériu (10)
Alexandrea Owens-Sarno je dnes dospelou ženou, ktorá na chvíle strávené po boku DiCapria rada spomína.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioTitanicAlexandrea Owens-Sarno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu