Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska z Titanicu očami paparazzov: Neumyté vlasy, žiaden mejkap a...

Kate Winslet Zobraziť galériu (8)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

NEW YORK - ...vyzerá aj tak dobre! Hoci má Kate Winslet (43) na konte účinkovanie v mnohých počinoch, už navždy bude jej meno spájané najmä s veľkofilmom Titanic. V ňom stvárnila ústrednú úlohu a pri pohľade na jej tohtoročné zábery nám dajú mnohí za pravdu, že jej to svedčí i s pribúdajúcimi rokmi. Plavovláska dokonca nemusí mať stres ani z bulvárnych fotografov, ktorých zábery vedia byť občas poriadne nemilosrdné.

Zreje ako víno! Keď mala Kate Winslet sladkých 22 rokov, nosila červené vlasy, mala oblejšiu postavu a veľmi túžila po tom, aby získala hlavnú postavu vo filme Titanic. Režiséra Jamesa Camerona sa jej podarilo presvedčiť a dnes si už nik z nás nevie v úlohe krásnej Rose predstaviť inú herečku. 

Atraktívna umelkyňa je pred kamerami dodnes aktívna a vždy, keď sa ukáže v spoločnosti, vyzerá očarujúco. A hoci v prípade mnohých hviezd býva zvykom, že mimo červeného koberca neohúria, Kate k nim rozhodne nepatrí. 

Dokazujú to paparazzi zábery, ktoré sa tento rok podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Známu herečku zvečnili počas všedného dňa, so zopnutými vlasmi a bez štipky mejkapu. Pozrite sa, ako skvele vyzerala na FOTO v GALÉRII>>

Kate Winslet v čase, keď excelovala ako hviezda filmu Titanic.
Zobraziť galériu (8)
Kate Winslet v čase, keď excelovala ako hviezda filmu Titanic.  (Zdroj: SITA)

Kate Winslet v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Kate Winslet v súčasnosti.  (Zdroj: SITA)

Kate Winslet sa narodila 5. októbra 1975. Už ako 15-ročná vystupovala v televízii, filmový debut prišiel o tri roky neskôr. 

Za svoje výkony dostala množstvo cien. V psoledných rokoch sa objavila vo filmoch ako Divergencia, Rezistencia, Hora medzi nami alebo Steve Jobs. 

Viac o téme: Kate Winslet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu