Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák z Jonas Brothers sa podelil o šťastnú novinu: Bude z neho dvojnásobný otec!

Kevin Jonas s manželkou Danielle Zobraziť galériu (6)
Kevin Jonas s manželkou Danielle (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák a herec Kevin Jonas a jeho manželka Danielle čakajú druhého spoločného potomka. Dvadsaťosemročný interpret potvrdil správu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil dve fotografie.

Na jednej leží s manželkou v posteli, pričom on si vystrašene číta príručku pre rodičov, ktorí očakávajú ďalšie dieťa, zatiaľ čo jeho manželka sa usmieva a má okolo seba veľa dobrôt. Na druhom zábere je ich dvojročná dcéra Alena Rose v tričku s nápisom "Veľká sestra".

Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2009, potvrdila radostnú novinku aj americkému týždenníku People a dodala, že bábätko by sa malo narodiť cez zimu.

Kevin Jonas sa preslávil ako člen súrodeneckej formácie Jonas Brothers, ktorá v roku 2013 oznámila koniec činnosti. Spolu s bratmi Joeom a Nickom nahrali štyri štúdiové albumy: It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Zahral si napríklad vo filmoch Camp Rock (2008), Camp Rock 2 (2010) alebo v seriáli Jonas (2009 - 2010). Spolu s manželkou účinkovali v projekte Married to Jonas (2012 - 2013).

Viac o téme: Kevin Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu