Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prominentný pár ukázal dcérku: Každý si všimne najskôr tie prsia!

Chrissy Teigen a John Legend sa už tešia z dcérky. Zobraziť galériu (5)
Chrissy Teigen a John Legend sa už tešia z dcérky. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Krásna mamička! Modelka Chrissy Teigen (30) a spevák John Legend (37) sa vo štvrtok stali rodičmi. Dcérke dali meno Luna a v uplynulých hodinách sa na sociálnych sieťach objavila už jej prvá fotografia. Hoci je malé dievčatko nepochybne rozkošné, ešte stále púta viac pozornosti jej slávna mamina. Tá na momentke vyzerá perfektne a hádam každému udrú do oči jej plné vnady.

Modelka Chrissy Teigen prežíva aktuálne jedno z najkrajších a zároveň najnáročnejších období v živote každej ženy. Počas uplynulého týždňa totiž priviedla na svet svoje prvé dieťatko. Spoločne s manželom, spevákom Johnom Legendom sa o radostnú novinku podelili s fanúšikmi cez víkend. 

Prominentný pár s priaznivcami vždy intenzívne komunikoval prostredníctvom sociálnych sieti. A vyzerá to tak, že Chrissy a John v tom budú pokračovať aj teraz, keď im veľa času nazvyš nezostane. Kráska zverejnila na instagrame napríklad fotku, kde drží na rukách ich dcérku Lunu. Tváričku dieťaťa do objektívu nevystavila, no ako vidno, narodilo sa s poriadnou hrivou. 

Pri pohľade na fotku modelky a jej bábätka však väčšine najskôr udrie do očí bujný dekolt čerstvej mamičky. Chrissy bola v týchto partiách vždy obdarená a po pôrode sa jej vnady ešte viac zväčšili. Za zmienku tiež stojí, že brunetka pózuje na fotke nenalíčená a aj napriek tomu vyzerá dobre. Ktovie, či z malej Luny raz vyrastie rovnaká krásavica.  

Chrissy Teigen zverejnila na instagrame prvú fotku svojej dcéry. Mnohých však najskôr upútal jej bujný dekolt.
Zobraziť galériu (5)
Chrissy Teigen zverejnila na instagrame prvú fotku svojej dcéry. Mnohých však najskôr upútal jej bujný dekolt.  (Zdroj: Instagram)


Pozrite si tiež: Tehotná kráska ohurovala výstrihom: Takmer jej vypadli!


Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu