Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Holé prsia známej Nemky: Očarujúca v šatách, ešte viac bez nich!

Diane Kruger je krásna v šatách i nahá. Zobraziť galériu (12)
Diane Kruger je krásna v šatách i nahá. (Zdroj: Haut et Court a SITA)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Herečka Diane Kruger (39) rada provokuje opačné pohlavie. Do spoločnosti chodí oblečená prevažne v dráždivých outfitoch, ktoré toho z jej tela dosť odhaľujú. Pred kamerami však rodáčka z Nemecka predvádza ešte oveľa viac svojho sexepílu. Bez rozpakov vystaví na obdiv nahý zadoček či prsia.

Diane Kruger už od malička vedela, že sa chce venovať umeniu. Najskôr bola úspešnou mladou baletkou, no kvôli vážnemu zraneniu nemohla s tancom pokračovať. Svoje ambície preto nasmerovala na oblasť modelingu. V roku 1992 sa zúčastnila prestížnej modelingovej súťaže a od tej chvíle sa na nedostatok práce nemohla sťažovať. Na odporúčania francúzského režiséra Luca Bessona začala chodiť na hereckú školu v Paríži. A dobre urobila!

Dnes má šarmantna blondínka na konte účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch. Ako modelka bola zvyknutá na nahotu, čo dodnes zúžitkováva aj pred kamerami. Odhalenými krivkami sa blondíkna pochválila aj v novej dráme s nazvom Sky, kde jej tvorcovia dopriali posteľné scény.

V prípade nemeckej rodáčky nejde o prvé zábery v Evinom rúchu. Holé prsia a zadoček ukázala svetu napríklad aj v historickom veľkofilme Trója, v počine Klavírista, či seriáli Most. 

Diane Kruger sa naposledy odhalila v dráme s názvom Sky.
Zobraziť galériu (12)
Diane Kruger sa naposledy odhalila v dráme s názvom Sky.  (Zdroj: Haut et Court)

Diane Kruger ako krásna Helena vo filme Trója.
Zobraziť galériu (12)
Diane Kruger ako krásna Helena vo filme Trója.  (Zdroj: Warner Bros)

Viac o téme: SkyDiane Kruger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu