Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi sladké zlatíčko, dnes... Kyprá, potetovaná, preplastikovaná a riadne vulgárna!

Mutya Buena ako sladké dievčatko zo speváckej formácie Sugababes. Zobraziť galériu (7)
Mutya Buena ako sladké dievčatko zo speváckej formácie Sugababes. (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Tá sa teda zmenila! Mutya Buena (30) zažila chvíle svojej najväčšej slávy, keď mala sladkých 15 rokov. V tom čase bola členkou úspešnej speváckej formácie Sugababes. Dnes plní stránky bulváru skôr fotkami, na ktorých pretŕča pribraté a potetované telo. Svojich 5 minút slávy si aktuálne užíva aj vďaka vulgárnym statusom, pri ktorých písaní si nekládla servítku pred ústa.

Jednou zo skupín, ktoré na prelome milénia kráľovali hudobným rebríčkom, bola aj kapela Sugababes. Účinkovanie v tejto formácii prinieslo slávu i speváčke menom Mutya Buena. Tá už v skorom veku mala rada výstrednosť. Navyše, po otcovi Filipínčanovi a matke s čínskymi, španielskymi a írskymi predkami zdedila celkom nezvyčajný vzhľad.   

S ním však Mutya nebola spokojná. A vôbec sa netají tým, že absolvovala viacero plastických operácií a skrašľujúcich zákrokov. Popri tom si dala brunetka potetovať takmer celé telo, ktoré sa jej v priebehu rokov dosť zaoblilo.  

Zrejme aj preto schytala bývalá speváčka drsnú kritiku za svoje fotky v bikinách, ktoré zverejnila na instagrame. „Ak sa vám niečo nepáči, tak sa po*ebte. Toto je moja stránka nie vaša. Tak láskavo prestante s tými s*ačkami!” reagovala rozhorčene Mutya. Tá je matkou 11-ročnej dcéry a v roku 2014 vyhlásila osobný bankrot. 

Mutya Buena ako sladká tínedžerka v skupine Sugababes.
Zobraziť galériu (7)
Mutya Buena ako sladká tínedžerka v skupine Sugababes.  (Zdroj: youtube.com)

Takto vyzerá Mutya Buena v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Mutya Buena v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)


 

Viac o téme: SugababesMutya Buena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu