Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žiadne prsia, chlpatý pupok: Cica z telky narobila riadny rozruch!

Lala Kent vie ako na seba strhnúť pozornosť. Zobraziť galériu (5)
Lala Kent vie ako na seba strhnúť pozornosť. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - To čo má na sebe?! Túto otázku si položí asi každý, kto zbadá, ako sa nedávno Lala Kent (25) vyobliekala do spoločnosti. Fešanda známa z americkej reality šou Vanderpump Rules si to do spoločnosti namierila v outfite, ktorý priťahoval mnohé prekvapené pohľady. Kráska totiž všetkým ukazovala chlpaté telo a bradavky.

Rozhodne zaujala! Lala Kent sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou, no pozornosť chlapov púta najmä vďaka atraktívnemu zovňajšku. Nedávno si vyšla za zábavou na párty, kde nechýbali bulvárni fotografi. Tí išli na kráske oči nechať. Oblečená bola totiž v plavkách... No nedá sa povedať, že bola sexi. 

Lala si totiž obliekla kúpací odev s potlačou holého mužského tela. Kombinácia tetovaní, chlpov a malých pŕs jej ubrala všetok sexepíl. Plavovláska síce vyzerala čudne, no fanúšikov mŕtveho rapera Tupaca určite potešila. 

O Lale Kent je známe, že rada šokuje a je jej blízke výstredné správanie. Moja rodina je na mňa hrdá a podporuje ma za každých okolností. To je odpoveď pre všetkých, ktorých trápi, čo si moji najbližší o mne myslia,” vyjadrila sa v nedávnom rozhovore kočka známa z reality šou. 

Lala Kent si na párty obliekla takéto nezvyčajné plavky.
Zobraziť galériu (5)
Lala Kent si na párty obliekla takéto nezvyčajné plavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lala Kent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu