Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na odovzdávaní cien pretŕčala zadoček: Táto blond dračica bola kedysi chlap!

Gigi Gorgeous Zobraziť galériu (16)
Gigi Gorgeous (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nedeľný večer sa niesol v znamení odovzdávania cien Teen Choice Awards. Na modrom koberci nechýbali známe tváre a mnohé dámy pri tej príležitosti stavili na provoktívne outfity. Krivky vystavila na obdiv aj modelka Gigi Gorgeous, ktorá sa narodila ako muž. Pri pohľade na blonďavú sexicu to však znie až neuveriteľne. Súhlasíte?

Svoje krivky nemieni skrývať! Kanaďan Gregory Lazzarato sa kedysi venoval potápaniu. Vďaka svojej túžbe byť ženou sa ale napokon stal jednou z hviezd na youtube. Ešte pred zmenou pohlavia sa začal realizovať ako transsexuálna modelka a dnes sa už na nedostatok práce, či nezáujem verejnosti nemôže sťažovať.

Ako Gigi Gorgeous dostáva pozvania na rôzne spoločenské podujatia. Blonďavá dráčica, ktorá preferuje skôr vyumelkovaný vzhľad, nechýbala ani na cenách Teen Choice Awards. Tam smelo konkurovala známejším kráskam, ktoré zaujali odvážnymi outfitmi. 

Gigi sa predviedla v bielych minišatách s výstrihom na chrbte. Oveľa viac však zaujala dĺžkou modelu. Suknička totiž končila tesne pod zadkom a vďaka rázporom sa prítomným naskytol pohľad na viac než len modelkine stehná. 

FOTO outfitu, v ktorom sa Gigi Gorgeous predviedla, nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Teen Choice AwardsGigi Gorgeous
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu