Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák z filmu Magic Mike je voľný: Rozchod so sexi modelkou!

Alex Pettyfer a Marloes Horst Zobraziť galériu (9)
Alex Pettyfer a Marloes Horst (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Anglický herec a model Alex Pettyfer a holandská modelka Marloes Horst sa rozišli. Dvojica o tom informovala prostredníctvom svojich profilov na službe Instagram, pričom ako dôvod ukončenia vzťahu uviedli pracovnú vyťaženosť.

Ako sa obaja vyjadrili, rozhodnutie bolo spoločné a naďalej zostávajú blízkymi priateľmi. "Napriek tomu, čo sa môže o nás písať, Marloes a ja sme sa rozišli, lebo je šialene žiadaná supermodelka a jej a moja práca nás jednoducho držali od seba. Bolo to spoločné rozhodnutie, naďalej sme si neuveriteľne blízki a ohromne sa milujeme. Sme najlepší priatelia a kto vie, čo nám budúcnosť prinesie," napísal rodák z mesta Stevenage k spoločnej fotografii.

Dvadsaťpäťročný herec a rodáčka z dediny Akkrum tvorili pár približne dva roky. Začiatkom jari 2014 ich údajne zoznámili spoloční priatelia, pričom v apríli toho roku o svojom vzťahu informovali aj oficiálne. Pettyfer v minulosti randil tiež s herečkami Emmou Roberts a Diannou Agron či modelkou Riley Keough. 

Alex Pettyfer, ktorý v súčasnosti žije v Los Angeles, pracoval v rokoch 2008 a 2009 pre módnu značku Burberry. Ako herec sa predstavil v snímkach Stormbreaker (2006), Chodiaca katastrofa (2008), Tormented (2009), Vymedzený čas (2011), Som číslo štyri (2011), Kráska a zviera (2011), Magic Mike (2012), Komorník (2013) alebo Endless Love (2014). 

Marloes Horst sa narodila v Holandsku, no od roku 2008 žije v New Yorku. Bola súčasťou viacerých kampaní svetoznámych značiek a módnych domov, pričom pracuje aj pre značku spodnej bielizne Victoria's Secret. Viackrát sa objavila na obálke magazínu Vogue a jej fotografie uverejnili napríklad aj v časopise Sports Illustrated. 

Viac o téme: Alex Pettyfer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu