Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváka Stinga načapali pri intímnostiach: Jeho žena si aj po 60-tke trúfa na toto!

Sting a Trudie Styler sa aj po rokoch nebránia intímnostiam na verejnosti. Zobraziť galériu (6)
Sting a Trudie Styler sa aj po rokoch nebránia intímnostiam na verejnosti. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Stále sa cmúľajú ako tínedžeri! Spevák Sting (64) a jeho žena Trudie Styler (62) sú manželia už zhruba 24 rokov, no vášeň z ich vzťahu stále nevyprchala. Na vlastné oči sa o tom v týchto dňoch presvedčili paparazzi, ktorí nafotili prominentnú dvojicu počas dovolenky v Karibiku. Známy umelec sa od svojej polovičky akosi nevedel odlepiť. Nečudo, šesťdesiatníčka si užívala slniečko v plavkách s dosť hlbokým výstrihom.

Užívajú si oddych, aj jeden druhého! Ostrov Svätý Bartolomej je obľúbenou dovlenkovou destináciou mnohých hviezd. Paparazzi preto veľmi dobre vedia, že sa im tam vždy podarí nejaký úlovok. Pred pár dňami nafotili napríklad speváka Stinga, ako vo vlnách nežne bozkáva svoju manželku. S intímnosťami dokonca neprestali, ani keď si všimli bulvárnych fotografov.

Tých zaujala aj figúra 62-ročnej herečky a jej kúpací odev. Blondínka mala na sebe biele plavky s hlbokým výstrihom. O Trudie je dobre známe, že sa dlhé roky venuje joge a priviedla k nej aj svojho muža. „Vďaka tomu sme k sebe pozornejší, viac sa vnímame, lepšie sa počúvame a náš vzťah a intímny život sú intenzívnejšie,” poznamenal v minulosti na margo toho Sting.  

Trudie Styler si aj v 62 rokoch trúfa na plavky s takýmto hlbokým výstrihom.
Zobraziť galériu (6)
Trudie Styler si aj v 62 rokoch trúfa na plavky s takýmto hlbokým výstrihom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: StingTrudie Styler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu