Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prominentná žena dráždi po rozchode: Blázon, že sa vzdal tohto tela!

Millie Mackintosh a Professor Green sú ešte manželia, ale nedávno sa rozišli. Zobraziť galériu (8)
Millie Mackintosh a Professor Green sú ešte manželia, ale nedávno sa rozišli. (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - O nápadníkov určite nemá núdzu! Millie Mackintosh (26) sa zviditeľnila účinkovaním v televíznej šou Made in Chelsea, ale aj ako manželka anglického rapera Stephena Paula Manddersona (32), známeho pod umeleckým menom Professor Green. Prominentná dvojica nedávno svetu oznámila, že z ich vzťahu už láska vyprchala. Sexi brunetka si aktuálne naplno užíva voľnosť na dovolenke u protinožcov. Popritom nezabúda ani na fanúšikov, ktorých prostredníctvom instagramu zásobuje fotkami svojho tela.

Millie Mckintosh a Professor Green tvorili donedávna jednu z najsympatickejších dvojíc britského šoubiznisu. Pred pár dňami však šokovali verejnosť, keď pre bulvárny denník Daily Mirror potvrdili, že sa rozišli. „Je to naše spoločné rozhodnutie. Naďalej nám na sebe záleží a radi by sme podotkli, že sme tak spravili v dobrom a prajeme si navzájom všetko dobré,” uviedli vo svojom vyhlásení modelka a raper, ktorí sa zosobášili v septembri 2013.

Ešte stále manželia žijú už dlhší čas oddelene a smútok z nevydareného vzťahu zaháňajú v spoločnosti priateľov. Millie sa zdržiava v Austrálii, odkiaľ priaznivcom pravidelne posiela horúce pozdravy v bikinách. „Och, Pro bol blázon, že ťa nechal odísť. Ja byť tvojím mužom spravím aj nemožné, aby som si ťa udržal,” znie jeden z komentárov pod fotkou. Medzi fanúšikmi sympatickej krásky sa dokonca našli aj takí, ktorí ju už pozývajú na rande. No, nečudo...

Millie Mackintosh sa pýši ukážkovými krivkami.
Zobraziť galériu (8)
Millie Mackintosh sa pýši ukážkovými krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Professor GreenMillie Mackintosh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu