Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Seriálová Snehulienka vystrihaná a pribratá: Nebudete z nej až tak paf!

Ginnifer Goodwin v priebehu rokov zmenila imidž a čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťa.  Zobraziť galériu (9)
Ginnifer Goodwin v priebehu rokov zmenila imidž a čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťa. (Zdroj: SITA, ABC Studio)

LOS ANGELES - Zmenila sa! Herečka Ginnifer Goodwin (37) môže byť divákom známa z viacerých romantických komédií alebo seriálu Kde bolo, tam bolo. Počas jeho nakrúcania spoznala Josha Dallasa (37), ktorý je dnes jej manželom a už čoskoro mu porodí druhého potomka. Tehotenské kilá sa na umelkyňu dosť nalepili a vďaka krátkemu účesu by v nej mnohí nespoznali tú rozkošnú kočku, akou bola v minulosti.

Ginnifer Goodwin stvárnila vo filmoch Nie je z teba až tak paf a Tvoj snúbenec, môj milenec dievčinu, ktorá veľmi túži po láske a šťastí. V súkromí prežíva vlastnú rozprávku. Počas nakrúcania seriálu Kde bolo, tam bolo sa dala dokopy s kolegom Joshom Dallasom. Majú spolu synčeka Olivera, ktorému by sa čoskoro mal narodiť súrodenec.

Známa herečka sa nedávno ukázala v spoločnosti. Oblečená vo vzorovaných voľných šatách zavítala na premiéru rozprávky Zootopia, v ktorej prepožičala svoj hlas zajačej policajtke. Pri pohľade na Ginnifer bolo viditeľné, že sa počas tehotenstva nijako neobmedzuje a pati k ženám, ktoré dosť priberú. Aj v čase, keď nosila po srdcom svojho prvého syna, pôsobila tmavovláska dojmom, akoby čakala dvojičky.

V porovnaní s minulosťou je iný aj herečkin účes. Vlasy si dala skrátiť už dávnejšie a experimentovala tiež s farbou. Jej fanúšikovia sa však zhodujú v tom, že keď mala dlhé vlasy, vyzerala roztomilejšie a chutnejšie. Čo si myslíte vy?  

Ginnifer Goodwin vo filme Tvoj snúbenec, môj milenec (rok 2011).
Zobraziť galériu (9)
Ginnifer Goodwin vo filme Tvoj snúbenec, môj milenec (rok 2011).  (Zdroj: Warner Bros)

Takto vyzerá Ginnifer Goodwin v súčasnosti.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Ginnifer Goodwin v súčasnosti.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ginnifer Goodwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu