Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Televízna Snehulienka opäť v tom: Druhé dieťa so svojím princom!

Ginnifer Goodwin a Josh Dallas Zobraziť galériu (5)
Ginnifer Goodwin a Josh Dallas (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Ginnifer Goodwin, ktorá v seriáli Kde bolo, tam bolo stvárnila Snehulienku, čaká druhé dieťa s manželom Joshom Dallasom, ktorý v počine stvárnil princa Krasoňa. Pre magazín People informáciu potvrdil ich spoločný hovorca. Pár už spolu vychováva sedemnásťmesačného syna Olivera Finlayho.

Herci sa zoznámili počas nakrúcania seriálu Kde bolo, tam bolo (2011). Rodáčka z Memphisu v štáte Tennessee sa s Dallasom zasnúbila v októbri 2013, pričom v novembri oznámila, že je tehotná. Svadba sa konala 12. apríla v Kalifornii. 

Ginnifer Goodwin, vlastným menom Jennifer Michelle Goodwin, po prvý raz na filmových plátnach zažiarila ako Connie Baker v snímke Úsmev Mony Lízy (2003). Odvtedy sa objavila vo filmoch ako Walk the Line (2005), Single Man (2009), Nie je z teba až tak paf (2009), Tvoj snúbenec, môj milenec (2011) alebo Five (2011). V minulosti bola zasnúbená s hercom Joeym Kernom. Josh Dallas, ktorý bol v rokoch 2007 až 2011 ženatý s herečkou Larou Pulver, je zas okrem Kde bolo, tam bolo známy aj z filmov ako The Descent: Part 2 (2009), Thor (2011) či Red Tails (2012). 

Viac o téme: Ginnifer GoodwinJosh Dallas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu