Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Najkrajšia žena sveta sa dekoltom chváliť nemôže: Juj, to nevyzerá dobre!

Taťána Kuchařová je krásna žena. Zobraziť galériu (7)
Taťána Kuchařová je krásna žena. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Čo sa jej stalo?! Túto otázku si nedávno pri pohľade na Taťánu Kuchařovú (27) kládli mnohí. Kráska, ktorá v roku 2006 získala titul Miss World, je totiž tvárou známej športovej značky. Počas tohto týždňa sa konala prezentácia novej kolekcie, kde modelka nemohla chýbať. Oveľa viac ako novinky však prítomných zaujal dekolt známej blondínky. Ten "zdobili" nezdravo vyzerajúce červené fľaky.

Keď mala Taťána Kuchařová sladkých osemnásť rokov, bola na svetovej súťaži Miss World zvolená za najkrajšiu ženu sveta. Od vtedy už síce ubehlo pár rokov a špekuluje sa o tom, že si kráska ľahla pod nôž plastického chirurga, no stále patrí medzi najkrajšie ženy českého šoubiznisu. 

Zrejme aj preto ju známa športová značka oslovila, aby sa stala ich tvárou. Počas uplynulého týždňa sa konala prezentácia novej kolekcie. Taťána predstúpila pred novinárov a fotografov dokonale upravená, nalíčená a s očarujúcim úsmevom na tvári. No aj tak sa jej nepodarilo odpútať pozornosť od krku a hrudníka, ktoré mala akoby posiaté drobnými vyrážkami.  

Blondínke sa záhadné fľaky objavili na krku už aj na decembrovej akcii. Vtedy sa hovorilo, že ide len o alergickú reakciu. Niektorí ľudia majú podobný problém, keď bojujú s nervozitou. To by bol ten lepší prípad. Kožné choroby totiž nie sú nič príjemné. Zvlášť, keď človeka jeho telo živí.

Krk a dekolt atraktívnej modelky bol na tlačovke plný červených fľakov.
Zobraziť galériu (7)
Krk a dekolt atraktívnej modelky bol na tlačovke plný červených fľakov.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tieź: 


Viac o téme: Taťána KuchařováMiss World
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu