Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nestarnúca hollywoodska diva (69) v podprsenke: S dcérou vyzerajú ako sestry!

Susan Saradon a Eva Amurri vyzerajú skôr ako sestry, než matka s dcérou. Zobraziť galériu (6)
Susan Saradon a Eva Amurri vyzerajú skôr ako sestry, než matka s dcérou. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Sexi aj na staré kolená! Herečka Susan Sarandon (69) sa už vekom síce radí medzi babičky, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Umelkyňa pôsobí dojmom akoby nestarla a aj pred sedemdesiatkou má šarmu na rozdávanie. V spoločnosti sa pokojne ukáže s trčiacou podprsenkou a svojej dcére Eve Amurri (30) je celkom silnou konkurentkou.

Všímal si niekto aj mladú?! Susan Sarandon, známa napríklad z kultového filmu Thelma a Louise, si počas uplynulého víkendu vyšla za zábavou. Spoločne s dcérou Evou a synom Jackom sa zúčastnili slávnostného odovzdávani cien Screen Actors Guild Awards. 


Explózia hviezdnych pŕs: Toto snáď červený koberec nezažil!


Herečka sa pri tej príležitosti nahodila do elegantného bieleho kostýmu, spod ktorého jej vytŕčala čierna podprsenka. Hoci by si väčšina jej rovesníčok na takýto outfit netrúfla, Susan patrí k ženám, ktoré sa riadia tým, že vek je len číslo. A treba uznať, že v boji s časom je celkom úspešná. Veď vedľa svojej o 39 rokov mladšej dcéry vyzerá ako jej staršia sestra. 

Výstrih herečky Susan Sarandon zvádzal aj jej kolegyňu Kate Winslet. Tá neodolala a prsia zrelej sedemdesiatničky si takto omakala.
Zobraziť galériu (6)
Výstrih herečky Susan Sarandon zvádzal aj jej kolegyňu Kate Winslet. Tá neodolala a prsia zrelej sedemdesiatničky si takto omakala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva AmurriScreen Actors Guild AwardsSusan Saradon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu