Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promientná dcéra zdedila šarm po známej mame: Šťavnaté telo vystavila v bielizni!

Atlanta de Cadenet Taylor (vľavo) je rovnako zvodná ako jej známa mama Amanda. Zobraziť galériu (9)
Atlanta de Cadenet Taylor (vľavo) je rovnako zvodná ako jej známa mama Amanda. (Zdroj: Liz Collins/L'Agent by Agent Provocateur, instagram)

LONDÝN - Hudobník z kapely Duran Duran - John Taylor (55) a moderátorka Amanda de Cadenet (43) boli manželmi sedem rokov a spolu majú dcéru Atlantu (24). Tá sa prominentným rodičom ozaj vydarila. Vďaka otcovi má blízko k hudbe, po matke zdedila šarm ktorý najnovšie predvádza v rajcovnej spodnej bielizni. Pohľad na ňu je o to príjemnejší, že tmavovláska nie je žiadna vychrtlina.

Penélope Cruz sa venuje nielen herectvu, ale aj módnemu návrhárstvu. Spoločne so sestrou Monicou vytvorili kolekciu spodnej bielizne pre známu značku Agent Provocateur. Za modelku, ktorá bude ich kúsky prezentovať si zvolili Atlantu de Cadenet Taylor, dcéru hudobníka zo skupiny Duran Duran a známej britskej moderátorky.

Sympatická tmavovláska, ktorá mame akoby z oka vypadla, sa netajila tým, že si pózovanie v rajcovných kúskoch užila. „Je to ako splnený sen. Bolo to úžasné,” pochvaľovala si dievčina spoluprácu s fotografkou Liz Collins. 

Tá tmavovláske komplimenty oplatila. „Pózovať v spodnej bielizni nie je vôbec jednoduché. Atlante ale nechýba odvaha a sebevedomie. Počas fotenia mi dôverovala a obe sme mali dobrú náladu,” poznamenala Liz. Čo poviete, vydarila sa táto spolupráca? 

Atlanta de Cadenet Taylor vyzerá v rajcovnej spodnej bielizni úchvatne.
Zobraziť galériu (9)
Atlanta de Cadenet Taylor vyzerá v rajcovnej spodnej bielizni úchvatne.  (Zdroj: Liz Collins/L'Agent by Agent Provocateur)


 

Viac o téme: Duran DuranAmanda de CadenetJohn TaylorAtlanta de Cadenet Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu